Selkätuki Camp Selection (vain koossa matala S)
Selkätuki Camp Selection (vain koossa matala S) Selkätuki Camp Selection (vain koossa matala S) Selkätuki Camp Selection (vain koossa matala S)
Camp Scandinavia

Selkätuki Camp Selection (vain koossa matala S)

Tuotetta rajoitettu erä.

Joustava ja helppokäyttöinen selkätuki, joka on valmistettu mukavantuntuisesta ja korkealaatuisesta SELECTION®-materiaalista. Sopii monelle vartalotyypille.

76,93 €
109,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Joustava ja helppokäyttöinen selkätuki, joka on valmistettu mukavantuntuisesta SELECTION®-materiaalista,  jonka tuntomerkkeinä ovat hengittävyys, keveys ja optimaalinen  istuvuus. Malli sopii sekä muodokkaalle että suoralle vartalotyypille ja  siinä on lisätukea antavat kiristysnauhat, jotka kulkevat ristiin  selkäpuolella. Kiristysnauhat liukuvat erittäin helposti niille  suunnitelluissa D-lenkeissä. Selkäpuolen kiskojen tai spiraalitukien  sijaan tuessa on uudenlainen tukiratkaisu, joka jakaa tuennan  laajemmalle alueelle jättäen kuitenkin selkärangan vapaaksi. Etuosassa  on vetolenkki sekä vetotasku, jotka helpottavat tuen pukemista. Etuosan  materiaali on rakenteeltaan uudenlaista, joka tekee kiinnittämisen  helpoksi ilman jäykkiä tarranauhoja. Selection selkätuen materiaali on  korkealaatuista ja sen toiminnallisuus on ollut painopisteenä tukea  kehitettäessä.

Varastostamme saatavilla:
matala SKokotaulukko/Selection keskikorkea/matala:

   Koko
   
   Lantion ympärys
   
   Takaosan korkeus
   
   Etuosan korkeus
   
   S
   
   85-95 cm
   
   31,5 cm/19 cm
   
   25 cm/12 cm
   Arvostelut 0 arvostelua