Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteita postitamme vähintään kerran viikossa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa, huomioithan että Posti säilyttää paketteja 7 päivää. Jos paketti jää noutamatta ja palautuu takaisin Selkäkauppaan, veloitamme uudelleenlähetyksestä asiakkaalta uuden toimituskulun hinnan.

Toimituskulut

Tuotteiden myyntihinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Valittuanne toimitustavan verkkokauppa lisää toimituskulut lähetyksen kokonaishintaan.

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan toimitusfimojen (Posti, Matkahuolto) kuljetettavaksi 7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimitustapana kotiinkuljetus

Huom. osassa tuotteista on toimitustapana valittavana vain kotiinkuljetus, koska tietyt tuotteet tulevat suoraan yhteistyökumppanimme varastolta ja toimitustapa on Posti express, Posti yrittää toimittaa tuotteita 1 kerran kotiin ja jos vastaanottajaa ei tavoiteta, lähetys menee postiin ja lähetyksen voi noutaa sieltä.

Jos tuotteen tilaushetkestä kotiinkuljetuksella on enemmän kuin 3 päivää (siitä hetkestä, kun olet saanut kuittauksen, että tuote lähtee toimitukseen) ja tuotetta ei ole saapunut, otathan yhteyttä meihin:

  • sähköpostilla osoitteesta selkaliitto@selkaliitto.fi tai asiakaspalvelu@selkakauppa.fi 
  • Puhelimella numerosta 09 605 918 tiistaisin ja torstaisin klo 10-14.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@selkakauppa.fi tai puhelimella numerosta 09 605918.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta Posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.


Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät:

  • Sähköpostilla osoitteesta selkaliitto@selkaliitto.fi tai asiakaspalvelu@selkakauppa.fi 
  • Puhelimella numerosta 09 605 918 tiistaisin ja torstaisin klo 10-14.